Actief op de fiets in Luxemburg

Activiteiten

Naast de wandelroutes lopen hier ook allerlei mountainbikeroutes, deels door dezelfde gebieden. Ook hier kan je kiezen voor langere en kortere routes van verschillende moeilijkheidsgraad. In de buurt kunt u snel en gemakkelijk fietsen huren, voor een dagje of zelfs voor een week.

Fietsliefhebbers zijn in Luxemburg op hun plaats. Het aantal geasfalteerde en goed onderhouden fietspaden groeit elk jaar en er zijn diverse prachtige routes te fietsen. Een unicum zijn de paden die aangelegd zijn over in onbruik geraakte spoorwegtracées. Fiets van station naar station of langs kastelen, ruïnes en wijngaarden. Ook aan e-bikes is gedacht, stop bij een gezellig restaurantje onderweg en laadt je fiets op terwijl jij even ontspant.

De mountainbikeroutes voeren veelal door de bossen en over de heuvels, het zijn de wat ruigere wegen, met hun eigen markering. Veel van de routes beginnen direct op ons park, heerlijk toch?

Boek nu
BN
© Copyright 2023 Bungalow.Net. All rights reserved. | Privacyverklaring

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen.

U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Vakantiepark la Sapinière activeren.