Vakantiepark
La Sapinière Luxemburg

Eten & drinken

Dännenzap

Op vakantiepark Domaine La Sapinière ligt Dännenzap met voor ieder wat wils. Van snacks tot heerlijke gerechten met een typisch Luxemburgs tintje. Tijdens feestdagen worden er speciale menu’s of buffetten aangeboden, zoals bijvoorbeeld het Paasontbijt of diner, een romantisch Valentijnsarrangement of met Kerst en Oud&Nieuw een 3- of 4-gangen menu. Zo maak je de vakantie of het weekendje weg extra speciaal.

Brasserie Dännenzap heeft de volgende openingstijden:

  • Maandag: 16:00 - 01:00 uur
  • Dinsdag: gesloten
  • Woensdag: gesloten
  • Donderdag: 16:00 - 01:00 uur
  • Vrijdag: 16:00 - 01:00 uur
  • Zaterdag: 16:00 - 01:00 uur
  • Zondag: 11:30 - 22:00 uur

Zomer Brasserie Openingstijden & Sandwich Service

Geniet van heerlijke eetgelegenheden tijdens uw zomerverblijf! Tijdens de zomervakantie (01 juli - 30 september) is onze brasserie elke dag geopend van 8:00 tot 23:00 uur en serveert heerlijke maaltijden voor ontbijt, lunch en diner. Let op: de brasserie is gesloten op dinsdag.

Smullen van Sandwiches To Go

Voor gasten die 's ochtends gaan of de omgeving willen verkennen, bieden wij ook een handige sandwicheservice aan. Bestel uw broodje gewoon de dag ervoor in de brasserie en haal uw verse sandwich de volgende dag op vóór 10:30 uur. Deze service is elke dag beschikbaar, behalve op dinsdag.

Specialiteiten van Luxemburg

Luxemburgers houden van het goede leven. Er zijn dan ook veel goede restaurants te vinden, ook in de buurt van ons vakantiepark. Van een gezellige bistro tot culinaire hoogstandjes met streekproducten. Met Franse en Duitse invloeden, diverse eigen wijnen en bieren is uit eten gaan een plezier in Luxemburg. Gerechten met varkensvlees, riviervis en wild zijn alom bekend. In de zomer is het Judd mat gaardebounen (varkensvlees met tuinbonen) een gerecht dat op elke kaart staat. Het land heeft maar liefst 10 sterrenrestaurants voor de echte fijnproever.

Restaurants

In de omgeving zijn er diverse mogelijkheden om lekker uit eten te gaan.

Dichtstbijzijnde is in het naastgelegen AquaNat’Our (wandelafstand), daar bevindt zich restaurant Montallegro die ontstaan is dankzij de passie voor de Italiaanse cultuur en eten. Ook kunt u pizza’s door hun laten bezorgen aan het park.

Op 3km van het park kunt u ook heerlijk genieten bij brasserie Beim Koeppe Jemp in Hoscheid Dickt, daarnaast beschikt de brasserie over een bowlingbaan.

Ook op 3km afstand van het park in het centrum van Wahlhausen is grillrestaurant Beim Bertchen Al jaren bekend om zijn heerlijke gerechten zoals Fajitas, Filet de Bœuf en Tomahawk (650gr).

Zelf lekker koken?

Lekker zelf koken en eten in uw vakantiehuisje? Dat kan natuurlijk ook. Elke woning heeft een 2 of 4 pits fornuis en een magnetron. Houdt u van barbecueën? Ook dat kan op ons park, dus neem uw barbecue beslist mee.
Boek nu
BN
© Copyright 2024 Bungalow.Net. All rights reserved. | Privacyverklaring