Vakantiepark
La Sapinière Luxemburg

Eten & drinken

Specialiteiten van Luxemburg

Luxemburgers houden van het goede leven. Er zijn dan ook veel goede restaurants te vinden, ook in de buurt van ons vakantiepark. Van een gezellige bistro tot culinaire hoogstandjes met streekproducten. Met Franse en Duitse invloeden, diverse eigen wijnen en bieren is uit eten gaan een plezier in Luxemburg. Gerechten met varkensvlees, riviervis en wild zijn alom bekend. In de zomer is het Judd mat gaardebounen (varkensvlees met tuinbonen) een gerecht dat op elke kaart staat. Het land heeft maar liefst 10 sterrenrestaurants voor de echte fijnproever.

Restaurants

In de omgeving zijn er diverse mogelijkheden om lekker uit eten te gaan.

Dichtstbijzijnde is in het naastgelegen AquaNat’Our (wandelafstand), daar bevindt zich restaurant Montallegro die ontstaan is dankzij de passie voor de Italiaanse cultuur en eten. Ook kunt u pizza’s door hun laten bezorgen aan het park.

Op 3km van het park kunt u ook heerlijk genieten bij brasserie Beim Koeppe Jemp in Hoscheid Dickt, daarnaast beschikt de brasserie over een bowlingbaan.

Ook op 3km afstand van het park in het centrum van Wahlhausen is grillrestaurant Beim Bertchen Al jaren bekend om zijn heerlijke gerechten zoals Fajitas, Filet de Bœuf en Tomahawk (650gr).

Zelf lekker koken?

Lekker zelf koken en eten in uw vakantiehuisje? Dat kan natuurlijk ook. Elke woning heeft een 2 of 4 pits fornuis en een magnetron. Houdt u van barbecueën? Ook dat kan op ons park, dus neem uw barbecue beslist mee.
Boek nu
BN
© Copyright 2022 Bungalow.Net. All rights reserved. | Privacyverklaring

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen.

U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Vakantiepark la Sapinière activeren.