Vakantiepark
La Sapinière Luxemburg

Laatste informatie over het coronavirus

Kan ik nog op vakantie vanwege het coronavirus (COVID-19)?

Nee, de parken in Luxemburg zijn gesloten tot 6 april 2020. Na 6 april verwelkomen wij u graag als gast op ons park.

 

Welke maatregelen neemt Domaine la Sapinière om verspreiding te voorkomen?

Het landelijk beleid is erop gericht om de sociale contacten met anderen tot een minimum te beperken en de (hand)hygiëne te waarborgen. De faciliteiten op het park en het restaurant zijn tot 6 april gesloten. Ook de receptie is gesloten. Er is nóg meer aandacht voor de schoonmaak van veel bezochte plekken en er zijn handgels beschikbaar. Zodra dat kan volgens de adviezen van de overheid, gaan alle faciliteiten en het park weer open.

 

Mijn vakantie valt in de periode tot 6 april. Wat als ik wil omboeken?

Valt uw vakantie in de periode tot 6 april, dan nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op voor het omboeken van uw reservering.

 

Mijn vakantie valt in de periode tot 6 april. Wat als ik wil annuleren?

Wilt u uw vakantie annuleren? Aan annuleren zijn kosten verbonden. Check de voorwaarden bij uw annuleringsfonds. Dan weet u of u recht heeft op een vergoeding.

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij of heeft u onvoldoende antwoord gekregen op uw vraag? Stuur ons een mail en wij zullen u waar mogelijk van dienst zijn: info@sapiniere.nl.

De sleutel kunt u op de dag van aankomst tussen 15.00 en 18.00 uur ophalen bij de receptie. Op de dag van vertrek levert u de sleutel voor 10.00 uur in.

U kunt de receptie rechtstreeks bereiken op het telefoonnummer: 00352-92 01 06
Heeft u een vraag over uw reservering belt u dan met Bungalow.Net: +31 (0)20 – 811 03 04

In alle woningen is 1 huisdier toegestaan, wilt u een tweede dier meenemen dan kan dit enkel op aanvraag vooraf, niet alle woningen zijn hiervoor geschikt.

Wij hebben geen huisdiervrije of rookvrije woningen, op verzoek kan de woning wel extra gelucht worden.

Wanneer u via de website www.sapiniere.nl reserveert ontvangt u een reserveringsbevestiging van Bungalow.Net, Bungalow.Net handelt in samenwerking met Bungalow.Net uw reservering af namens La Sapinière. Zij kunnen u ook helpen bij het beantwoorden van al uw vragen.

Boek nu
BN
© Copyright 2021 Bungalow.Net. All rights reserved. | Privacyverklaring